Η εταιρεία μας

shopΗ εταιρεία μας ξεκίνησε την λειτουργία της το 2013 και έχει την έδρα της στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Θεσσαλονίκη και κοντά στην ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου.

Οι κυριότεροι τομείς δραστηριοποίησης μας είναι οι εξής:

  • Πώληση Η/Υ, περιφερειακών και αναλωσίμων
  • Επισκευή υπολογιστικών συστημάτων (Η/Υ, laptop, tablet, κινητών, παιχνιδομηχανών)
  • Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Η προσήλωση μας σε θέματα ποιότητας μας κάνει ιδιαίτερα προσεκτικούς στην επιλογή των συνεργατών μας, ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα. Παράλληλα, φροντίζουμε να βρισκόμαστε κοντά στον πελάτη και μετά την πώληση, φροντίζοντας για την υποστήριξη των προϊόντων που διαθέτουμε και την άμεση επίλυση κάθε απορίας των πελατών μας.

Σε ότι αφορά την τεχνική υποστήριξη υπολογιστικών συστημάτων, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας, σε συνδυασμό με την διαρκή εκπαίδευση μας στους τομείς των ηλεκτρονικών και της πληροφορικής, εγγυόνται την ποιότητα και αξιοπιστία των επισκευών μας.

Τέλος, με εμπειρία μεγαλύτερη των δέκα ετών στη δημιουργία και υποστήριξη ιστοσελίδων, η εταιρεία μας είναι σε θέση να προσφέρει πληθώρα επιλογών, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του επαγγελματία στο κομμάτι της προβολής της επιχείρησης του στο διαδίκτυο.

Για κάθε απορία σας, σχετικά με την εταιρεία μας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 794 057 και μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!